Søk i bloggen

Bruktduellen

Vi er ikke få bloggere som har lopper i blodet og brukt på hjernen. Bruktbutikker, loppemarkeder og finn.no er noe de fleste av oss har til felles. Vi gleder oss til å raide dem etter gode funn. Det er lov å gjøre bomkjøp, det gjør liksom ikke så mye. Og de gangene hvor du bare skjønner at her kan jeg gjøre et kupp. Ikke bare billig, men også unikt. Kanskje noe du har letet lenge etter. Kanskje noe du har sett andre har eller det bringer fram minner fra barndom og følelsen av nostalgi. Det er det som gjør det verdt å stå opp litt tidlig en søndag, tåle de som trenger seg på med spisse albuer og gir deg mot til å prute litt på prisen. 

Månedens NIB utfordring er nemlig dette, bruktduellen. Nå har det vært stille lenge her på bloggen, men følte at nå må jeg komme igang igjen. og hva er da bedre enn å starte med denne duellen?

Her er et lite knipe bilder fra vår nye leilighet!!! Det er ikke store glimtene av leiligheten akkurat på disse bildene, MEN det kommer! :)

Broderiet på puten er en klokkestreng jeg fant på et loppemarked for kanskje to år siden. Så for et par måneder siden var jeg med mamma på et sykurs for å sy pute. Da klarte jeg å finne fram denne klokkestrengen igjen som jeg så lenge har hatt planer om å gjøre noe med. Det var også fint å få profesjonell hjelp til å få brukt den på en fin måte. Vasa, lysestaka og bilderamma er også bruktfunn fra bruktbutikker eller mammas kjeller. Bildet i ramma er fra Floraen i farger som jeg fant på loppemarked. Den er flittig blitt brukt som bilder eller til kort. Den gamle trekassen er fra en bruktbutikk i mine hjemlige trakter.

Så med det første bildet under her eller en av de andre(hvis NIBjentene vil) bidrar jeg til NIBs bruktduell og til at Finn gir en donasjon til regnskogfondet! Vær med å bidra du også. HER kan du se flere bidrag.


5 kommentarer:

 1. Den puta ble nydelig med klokkestrengen på.
  Lurt å bruke gamle broderier til pynt på puter.
  Lykke til:)

  SvarSlett
 2. Åj, så koselig og fint med slike gamle broderier.
  takk for inspirasjon
  :)

  Mari

  SvarSlett
 3. Å, det ble en fin pute! Fine farger. Artig med gjenbruk!

  SvarSlett
 4. Så koselige puter!
  Ønsker deg en NydeligFlott helg
  og lykke til i nib´s utfordring!
  Klem fra Julie :-)

  SvarSlett
 5. Nydelig blogg du har. Jeg er imponert. Jeg skriver en del om tapetsering Du må fortsette ditt nydelige arbeid =)

  SvarSlett

Jeg synes det er veldig koslig å høre fra deg som leser, enten det er stort eller smått. :)