Søk i bloggen

Innglassertbalkong, TV3 og gjenglemte nøkler

Vi har innglassertbalkong. Det var en ting jeg håpa veldig på når vi skulle kjøpe leilighet. Det var absolutt ikke det viktigste med leiligheten, men en STOR bonus hvis det fulgte med. Det blir jo nesten som et ekstra rom. En ekstra stue, lekerom eller spisestue om du vil.

Nå er det ingen hemmelighet lenger at vi var med på boligjakten, men det er nok ikke så mange som har fått det med seg heller. Vi har jo ikke akkurat ropt det ut til alle og en hver at vi skulle være med. Her var det vel jeg som satt meg litt på bakbeina. Vi trengte ikke å annonsere det på facebook. Jeg syns vel helt ærlig at det var litt kleint å skulle være på tv. Tenk om de fremstilte oss på en helt merkelig måte. Tenk om vi sier noe kjempe teit! Tenk om vi ikke får leilighet? Tenk om vi får leilighet!! Tenk om..

Jeg syns det var litt skummelt at vi skulle begi oss ut på det. Å komme på tv, utlevere seg selv, bli filmet og mene noe om leilighetene forran kamera. Men det var ikke akkurat noe å grue seg til. Første dagen da tv-crewet kom var de de snilleste og søteste menneskene du kan tenke deg. Lette å prate med og veldig hensynsfulle. Jeg var gravid og hadde vært mye dårlig. Men det var ikke noe problem for dem å ta hensyn til. Jeg skal ikke legge mer ut om det nå.


Poenget er at vi fikk innglassertbalkong. Noe som også ble fokus i programmet.. Jeg klarte vel å si noe som dette: "Jeg blir veldig betatt hvis det er innglassertbalkong." 🙈 Jaja, betatt og betatt... Men nå sitter jeg her på vår innglassertebalkong og venter på lille løveungen og tanta hans som kommer med nøkler.. Ja, jeg glømte igjen nøklene mine i vogna i barnehagen hans før jeg dro til legen. Jeg skulle hjem og slappe av og bli frisk, men uten nøkler ble jeg rådvill. Så nå er jeg veldig glad for senga som fungerer som sofa på balkongen, med puter og tepper! Så fikk jeg litt hvile og egentid også, etter en regntung dag. Og takk og lov for tanter som henter og passer litt ❤

Håper du har hatt en fin dag tross regnvær. Så sitter jeg her og er kanskje litt betatt likevel ;)


Christina 😊

Pssst, om du veldig gjerne ville sett episoden vi var med i finner du den HER, men ikke si det til noen ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg synes det er veldig koslig å høre fra deg som leser, enten det er stort eller smått. :)